07:27 08.04.2019

Бойовики НЗФ 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики НЗФ 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, поранений один український військовий

Бойовики незаконних збройних формувань 10 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, унаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"7 квітня озброєні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння з витратою 45 мінометних мін калібру 120 і 82 мм. Також ворог обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Під час обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції наших військ шість разів: з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - біля села Водяне; з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у села Гнутове; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Широкине; двічі зі станкових протитанкових гранатометів і крупнокаліберних кулеметів - неподалік смт Новотроїцьке", відзначили в штабі ООС.

Також обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Попасна, Катеринівка, Новозванівка.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з гранатометів різних систем - поблизу міста Авдіївка; зі станкових протитанкових гранатометів різних систем – біля населеного пункту Кам'янка" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки четверо бойовиків НЗФ знищені, і чотирнадцять - отримали поранення. Також знищений один бронетранспортер противника.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА