13:42 08.04.2019

Опалювальний сезон у Харківській області завершився у вівторок, в обласному центрі - в середу

1 хв читати
Опалювальний сезон у Харківській області завершився у вівторок, в обласному центрі - в середу

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична підписала розпорядження про завершення опалювального сезону.

"Припинити подавати тепло в житлові будинки, навчальні, медичні, дитячі та інші установи соціально-культурного призначення дозволено з 9 квітня", - повідомляє прес-служба Харківської ОДА в понеділок.

Зазначається, що рішення про завершення опалювального сезону ухвалено, тому що середньодобова температура повітря в регіоні досягла 8° тепла.

Рекомендації завершити опалювальний сезон також отримали органи місцевого самоврядування та районні державні адміністрації.

Водночас, як повідомляє прес-служба Харківської міської ради, мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження про завершення опалювального сезону в обласному центрі з середи, 10 квітня.

"Опалення буде вимкнено в житлових будинках і приміщеннях, обладнаних індивідуальними опалювальними приладами. При цьому лікарні, навчальні заклади та інші установи побутового та соціально-культурного призначення зможуть здійснювати опалення приміщень у межах бюджетних призначень на відповідний період", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА