16:25 08.04.2019

Фанати ФК "Карпати" розгромили три вагони в поїзді Львів - Запоріжжя

1 хв читати
Фанати ФК "Карпати" розгромили три вагони в поїзді Львів - Запоріжжя

Пасажири поїзда Львів-Запоріжжя, які виявилися вболівальниками футбольного клубу "Карпати", 6 квітня зіпсували обладнання четвертого, п'ятого і шостого вагонів поїзда, йдеться в повідомленні АТ "Укрзалізниця".

"Тепер вагони потребують суттєвого ремонту й тому тимчасово виведені з обігу", - зазначають у компанії.

Зокрема, в поїзді №120 Львів - Запоріжжя пасажири розбили скло у 12 вікнах і тамбурах вагонів, викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.

"З огляду на скарги пасажирів та працівників поїзної бригади винуватцями безладу виявилися 250 пасажирів — вболівальники ФК "Карпати", які сіли в поїзд на станції "Львів", - наголошується в повідомленні.

В "Укрзалізниці" скаржаться, що правоохоронців викликали майже на кожну станцію по ходу проходження поїзда, але жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації та вгамування хуліганів.

З огляду на інцидент "Укрзалізниця" вкотре звертається до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії для забезпечення дотримання громадського порядку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА