19:29 10.04.2019

Будівництво готелю Hilton погодили на місці музею у львівському парку ім. Богдана Хмельницького - Садовий

2 хв читати
Будівництво готелю Hilton погодили на місці музею у львівському парку ім. Богдана Хмельницького - Садовий

Готель Hilton буде побудований на місці закритого музею в парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

"Ми прийняли рішення: у Львові хочуть побудувати готель, здається, Hilton. Там повинна бути половина будівлі - класичний готель, половина будівлі - апарт-готель. Це має бути будівля високого архітектурного рівня - витвір мистецтва", - сказав А.Садовий.

За його словами, забудовник погодився профінансувати реконструкцію парку відпочинку і культури ім. Богдана Хмельницького.

Згідно з текстом рішення від 20 вересня 2018 року, Львівська міськрада погодила продаж земельної ділянки площею 1,06 га по вул. Лижв’ярській, 1 у Львові ТОВ "Апартготель" за 18,52 млн грн.

Відповідно до містобудівних умов, висота будівлі не повинна перевищувати 34 м. Площа забудови становить орієнтовно 1,6 тис. кв. м. Загальна площа апартаментів - 8,3 тис. кв. м, що становить 157 апартаментів. Інфраструктура об'єкта також включатиме підземний паркінг площею 1,4 тис. кв.м.

ТОВ "Апартготель" створено в 2016 році. За даними Єдиного держреєстру, учасниками компанії є Ростислав Заремба, Степан Стойко (у кожного - 49,3%) і Роман Попко (1,3%).

Статутний капітал компанії на квітень-2019 становить 5,07 млн грн.

Раніше співвласник готелю Hilton в Києві Борис Фуксман повідомляв, що розширення мережі Hilton поки не планується через слабкий потік іноземних і внутрішніх туристів.

П'ятизірковий готель Hilton Kyiv, що став першим готелем компанії Hilton Worldwide і мережі Hilton Hotels & Resorts в Україні, відкрито 26 березня 2014 року.

Бренд Hilton Hotels & Resorts - один з 10 провідних брендів компанії Hilton Worldwide, заснований у 1919 році - на березень 2019 року об'єднує 586 готелів у 94 країнах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА