10:36 12.04.2019

Гендиректор "1+1 Media" заявив, що подасть до суду на Порошенка за появу в ефірі програми "Право на владу" без запрошення

2 хв читати
Гендиректор "1+1 Media" заявив, що подасть до суду на Порошенка за появу в ефірі програми "Право на владу" без запрошення

Гендиректор "1+1 Media" Олександр Ткаченко заявив, що подасть до суду на президента України Петра Порошенка, який без запрошення прийшов на ефір програми "Право на владу" в четвер увечері, нібито користуючись статусом президента.

"Ефір - "Право на владу" сьогодні. Все як завжди - запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за пару хвилин до ефіру з'являється представник АП - В.Горковенко біля воріт студії. Розпочинає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок та охорони до двору держстудіїї Довженка під'їжджають дві машини, і виходить сам президент. Причому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі - кандидата чи президента... Він каже - прийшов на дебати. Тобто-таки як кандидат?" - написав О.Ткаченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

При цьому за словами гендиректора "1+1", П.Порошенко точно знав, що його опонент із президентських перегонів - шоумен Володимир Зеленський у цей момент перебуває в Парижі, напередодні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

"Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв", - написав О.Ткаченко, зазначивши, що програма "Право на владу" під час виборчої кампанії постійно запрошувала П.Порошенка до ефіру, але "у відповідь - мовчок".

"Після того як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави, і не планували йти, навіть, незважаючи на ввічливі натяки ведучою зайняти крісло в студії, і знову багато говорили... не інакше як на позов до суду від нас ви - не заробили. Очікуйте - в понеділок. Зокрема, і за минулі обвинувачення на адресу 1+1", - написав О.Ткаченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Прем'єр Нідерландів готовий закуповувати у партнерів системи ППО Patriot для постачання Україні

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

Окупанти обстріляли 22 населені пункти на Харківщині, виникли пожежі

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Херсонській області за добу через обстріли 16 людей дістали поранення

У Чернігові кількість загиблих унаслідок ракетного удару на ранок зросла до 18 людей

Сили оборони за добу ліквідували 910 окупантів

Українська авіація завдала ударів по восьми районах розміщення сил противника

За добу на фронті було 87 зіткнень, на бахмутському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА