19:00 12.04.2019

Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, загиблих і поранених немає

2 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, загиблих і поранених немає

Незаконні збройні формування дев'ять разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на сході України з початку доби на 18:00 п'ятниці, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюють. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

З дев'яти обстрілів з боку бойовиків три були із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, також вогонь вівся із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики сім раз обстріляли українські опорні пункти: з 82-мм мінометів- у с.Гнутове Маріупольської міськради, тричі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у с.Новоселівка-2 і с.Чемарлик Волноваського району, а також с.Верхньоторецьке Ясинуватського району.

Також бойовики двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції біля сіл Пищевик і Лебединське Волноваського району, зі стрілецької зброї – біля смт Опитне Ясинуватського району.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм - біля с.Троїцьке Попаснянського району Луганської області, з мінометів калібру 82 мм - поблизу смт Зайцеве Горлівської міськради Донецької області.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА