14:20 13.04.2019

Противник зазнає втрат щодня і відсунувся від лінії розмежування

1 хв читати
Противник зазнає втрат щодня і відсунувся від лінії розмежування

Міністр оборони України Степан Полторак констатує, що завдяки зусиллям українських снайперів вдалося трохи відтіснити бойовиків від лінії розмежування на Донбасі.

"Наші снайпери працюють так, що і противник "не бігає" по лінії зіткнення, оскільки знає, чим це закінчиться. Противник сьогодні змушений озброєння і техніку трохи відсунути. Тому що втрати у нього щодня. І все це завдяки вам, вашій щоденній роботі", - сказав С.Полторак у суботу на зустрічі з особовим складом 58-ї окремої мотопіхотної бригади (Конотоп, Сумська обл.), повернувся із зони проведення операції об'єднаних сил.

Глава Міноборони зазначив, що Збройні Сили України останнім часом ефективно застосовують протитанкові засоби українського виробництва. "За останні кілька місяців, використовуючи протитанкові засоби нашого українського виробництва, наші Збройні сили на лінії розмежування знищили 26 точок і більше ніж 6 одиниць бойової техніки (противника - ІФ)", - цитує С.Полторака прес-служба оборонного відомства.

Він також подякував військовим з 58-ї окремої мотопіхотної бригади, яка, за його словами, за короткий термін стала однією з найкращих у Сухопутних військах ЗС України".

"Це завдяки кожному бійцю, завдяки керівництву бригади зроблено неможливе. Наші зарубіжні партнери для створення бригади і придбання бойових можливостей витрачають щонайменше 5 років. А ваша бригада вже через кілька місяців після створення прийняла перший бій", - додав міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА