15:33 15.04.2019

Представники країн ЄС будуть присутні на судах проти українських військовополонених у РФ

1 хв читати
Представники країн ЄС будуть присутні на судах проти українських військовополонених у РФ

Представники країн-членів Європейського Союзу будуть присутні на судових засіданнях щодо українських військовополонених моряків, утримуваних у РФ.

Як повідомила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на своїй сторінці в соцмережі Facebook, в цьому її запевнив посол ЄС у РФ Маркус Едерер під час зустрічі в Москві в понеділок.

"Щойно провела зустріч із послом Європейського Союзу в Російській Федерації Маркусом Едерером. Ми обговорили низку питань. Розповіла останню інформацію про наших військовополонених і про заплановані суди щодо продовження їм запобіжного заходу. Маркус Едерер запевнив мене, що представники європейських держав, які перебувають у РФ , будуть присутні на судових засіданнях", - написала вона.

За словами Л.Денісової, вона подякувала М.Едереру за те, що європейська спільнота підтримує Україну в прагненні захистити своїх громадян.

Омбудсмен нагадала, що в середу, 17 квітня, в Лефортовському суді Москви відбудуться судові засідання над українськими військовополоненими про продовження їм запобіжного заходу. "Разом із батьками, братами і сестрами, родичами і близькими ми будемо присутні на цих судилища і підтримуватимемо хлопців. Закликаємо небайдужих громадян, журналістів і всю світову спільноту приєднатися до участі в засіданнях. Наші герої моряки потребують підтримки!", - написала вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА