07:25 16.04.2019

За минулу добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики здійснили 12 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"15 квітня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 і 82 мм. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес- центру штабу в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Також ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 11 разів обстріляли позиції українських військ з мінометів калібрів 120 і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - двічі поблизу Авдіївки, з мінометів калібру 120 мм - двічі біля н.п. Новоселівка Друга, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - тричі у Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - двічі навколо Опитного, з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Водяного, з великокаліберних кулеметів - біля н.п. Невельське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики зі стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу н.п. Станиця Луганська.

За даними української розвідки, 15 квітня шість бойовиків знищені, ще три поранені.

"З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА