11:43 16.04.2019

Дії охоронця "Укрзалізниці", який застосував зброю до хуліганів в електричці сполученням Миронівка-Козятин, визнано правомірними

1 хв читати
Дії охоронця "Укрзалізниці", який застосував зброю до хуліганів в електричці сполученням Миронівка-Козятин, визнано правомірними

Закрито кримінальне провадження стосовно співробітника воєнізованої охорони АТ "Укрзалізниця", який застосував табельну зброю до хуліганів, які намагалися проникнути в кабіну машиніста приміського електропоїзда.

"Встановлено, що стрілець 4-го розряду стрілецької команди станції Миронівка виробничого підрозділу "Козятинський загін" у тій ситуації діяв відповідно до службових обов’язків та вимог чинного законодавства", - повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця" у вівторок.

В "Укрзалізниці" нагадали, що 12 лютого на зупиночній платформі Карапиші-2 до першого вагона приміського електропотяга сполученням Миронівка - Козятин зайшли троє людей, які під дією алкоголю або наркотичних речовин ображали пасажирів і спробували проникнути в кабіну машиніста.

Співробітник воєнізованої охорони АТ "Укрзалізниця" вимагав припинити протиправні дії, попередивши хуліганів про можливість застосування ним зброї в разі продовження цих дій. У відповідь зловмисники скоїли напад на працівника воєнізованої охорони, намагаючись відібрати зброю. Відчуваючи небезпеку з боку зловмисників, стрілець застосував табельну зброю, щоб усунути загрозу безпеці пасажирів приміського електропоїзда та локомотивної бригади.

Після цього випадку Рокитнянський районний відділ поліції відкрив кримінальне провадження. Наразі слідчі дії завершено, винесено постанову про закриття кримінального провадження у зв'язку з відсутністю в діях стрілка складу кримінального злочину за ст. 124 Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА