18:54 16.04.2019

До другого туру президентських виборів понад 325 тис. українців змінили місце голосування

1 хв читати
До другого туру президентських виборів понад 325 тис. українців змінили місце голосування

В Україні з 7 до 15 квітня правом тимчасово змінити місце голосування на виборах президента скористалися понад 325 тис. громадян, найбільше заяв подано від жителів Донбасу, повідомила голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) України Тетяна Сліпачук.

"Відділи ведення Державного реєстру виборців почали прийом (заяв від українців про тимчасову зміну місця голосування - ІФ) одразу після оголошення ЦВК результатів голосування 31 березня. Фактично, з 7 до 15 квітня, своїм правом тимчасово змінити місце голосування скористалися 325 тис. 604 українців" , - написала Т.Сліпачук на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

За її словами, найбільшу кількість заяв подано від жителів Донецької (58 тис. 968 заяв) та Луганської областей (29 тис. 784 заяв).

Т.Сліпачук зазначила, що порівняно з процесом зміни місця голосування напередодні першого туру виборів 31 березня, до другого туру 21 квітня кількість громадян, які скористалися своїм правом, зросла на 9879 осіб (тобто на 3,03% більше).

"Зараз відділи ведення Державного реєстру виборців почали друк уточнених списків виборців та передання їх дільничним виборчим комісіям", - повідомила глава ЦВК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА