19:47 16.04.2019

Правоохоронці проводять обшуки в "Укрбургазі"

1 хв читати
Правоохоронці проводять обшуки в "Укрбургазі"

Представники правоохоронних органів з ранку вівторка проводять обшуки в буровому управлінні "Укрбургаз", філії АТ "Укргазвидобування" (УГВ).

Згідно з повідомленням УГВ, працівники Національної поліції і Служби безпеки в Харківській області згідно з рішенням суду мають вилучити документи щодо господарських відносин з одним із контрагентів. Водночас силовики вимагають від компанії надання низки документів і комерційної інформації про партнерство ще з більш десятьма іншими підрядними організаціями, про які в постанові не йдеться.

"Представники товариства повідомляють про готовність до співпраці з правоохоронними органами в рамках чинного законодавства і добровільно надали представникам правоохоронних органів усі документи про співпрацю УГВ з контрагентом, що фігурує у відповідній постанові", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, "Укргазвидобування" в 2018 році збільшило обсяги буріння на 26,2% (на 65 тис. м) порівняно з 2017 роком - до 313 тис. м, у 2019 р. - планує наростити до 524 тис. м.

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувної компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні.

Компанія також експлуатує Шебелинський ГПЗ, Яблунівське відділення з переробки газу, технологічний цех стабілізації конденсату "Базилівщина" і 19 АЗС у Харківській області, що реалізують нафтопродукти і скраплений газ власного виробництва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА