07:34 18.04.2019

Бойовики НЗФ 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

2 хв читати
Бойовики НЗФ 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 8 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил.

"17 квітня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети калібру 82-мм. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

Всі порушення режиму припинення вогню бойовики провели в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". НЗФ відкривали вогонь по позиціях українських військ: з мінометів калібру 82-мм і станкових протитанкових гранатометів - біля Миколаївки; з мінометів калібру 82-мм - поблизу Водяного; з озброєння бойових машин піхоти БМП-2, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - двічі у Пісків; з озброєння бойових машин піхоти БМП-2 - неподалік Павлополя; з автоматичних станкових гранатометів - навколо Лебединського та Широкиного; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Новоселівки Другої.

За даними української розвідки, 17 квітня двоє бойовиків були знищені, ще п'ятеро поранені.

З початку поточної доби бойовики обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції Об'єднаних сил поблизу Світлодарська в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"У результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На обстріл противника наші захисники дали адекватну відповідь. Втрати окупантів уточнюються", - відзначили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА