11:15 18.04.2019

Іванка Трамп відмовилася від пропозиції батька очолити Світовий банк

1 хв читати
Іванка Трамп відмовилася від пропозиції батька очолити Світовий банк

Іванка Трамп підтвердила, що її батько, президент США Дональд Трамп дійсно пропонував їй очолити Світовий банк (СБ), якби її зацікавила ця робота.

Минулого тижня Д.Трамп розповів виданню Atlantic, що запитав свою дочку, чи не хоче вона обійняти найвищу посаду у Світовому банку, "тому що вона дуже добре розбирається з цифрами".

Як заявила І.Трамп у середу, у відповідь на цю пропозицію вона сказала батьку, що цілком щаслива своєю посадою радника Білого дому.

Виступаючи перед журналістами під час візиту в Кот-д'Івуарі, І.Трамп сказала, що пропозиція про роботу "прозвучала у формі запитання", але вона від цієї пропозиції відмовилася. За її словами, Девід Малпасс, якого на початку квітня було обрано 13-м президентом СБ, чудово впорається з цією роботою, повідомляє BBC.

На запитання, чи не пропонував батько їй ще якісь принадні посади, І.Трамп заявила: "Нехай це залишиться між нами".

Водночас сам Д.Трамп в інтерв'ю минулого тижня зізнавався, що подумував одразу про декілька посад для своєї дочки, зокрема посла в ООН, оскільки, за його словами, вона - природжений дипломат. Проте його відрадили від висунення дочки на цю посаду. "Скажуть, це непотизм, хоча це б не мало нічого спільного з непотизмом", - пояснив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА