07:48 19.04.2019

Лукашенко звернеться із щорічним посланням до народу, може оголосити про черговість проведення виборів у Білорусі

2 хв читати
Лукашенко звернеться із щорічним посланням до народу, може оголосити про черговість проведення виборів у Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в п'ятницю звернеться із щорічним посланням до білоруського народу і Національних зборів.

"У посланні будуть концептуально відображені основні акценти в соціально-економічному розвитку країни на нинішньому етапі", - відзначили раніше в прес-службі глави держави.

"Зміст послання, зокрема, визначається виходячи з аналізу звернень, що надійшли перед "Великою розмовою з президентом" 1 березня поточного року. Кожне з таких звернень було ретельно вивчене та опрацьоване", - додали там.

На захід, який традиційно пройде в Овальному залі Будинку уряду, запрошені вищі посадові особи країни, члени уряду, керівники органів держуправління, найбільших підприємств, вузів і банків, представники дипломатичного корпусу, засобів масової інформації. Поточного року серед запрошених в Овальний зал буде також широко представлена білоруська громадськість.

За інформацією прес-служби, виступ глави держави транслюватиметься в прямому ефірі на телеканалах "Білорусь 1", "Білорусь 24" і на Першому національному каналі Білоруського радіо. Трансляція розпочнеться о 10:30.

Зі свого боку голова Центрвиборчкому Білорусі Лідія Єрмошина розраховує, що О.Лукашенко в ході Послання оголосить про черговість проведення виборчих кампаній в країні.

"Щодо нашого (виборчого процесу, які вибори відбудуться в країні поточного року, а які наступного - ІФ) поки нічого не відомо. Чекаю. Настав час відповісти на це питання", - сказала Л. Єрмошина журналістам 2 квітня в Мінську.

Вона зізналася, що у неї немає припущень, які вибори відбудуться в Білорусі першими - президентські чи парламентські.

Термін повноважень президента Білорусі закінчується влітку 2020 року, парламенту - восени 2020 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА