15:11 19.04.2019

У центрі Києва збираються учасники акції для спільного походу на "Олімпійський", де відбудуться дебати кандидатів у президенти

2 хв читати
У центрі Києва збираються учасники акції для спільного походу на "Олімпійський", де відбудуться дебати кандидатів у президенти

На Михайлівській площі в центрі Києва збираються учасники акції для спільного походу на НСК "Олімпійський" і присутності на дебатах кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" станом на 14:30 на Михайлівській площі в Києві перебувають майже 100 осіб. Після остаточного збору активісти висуватимуться маршем на НСК "Олімпійський", щоб бути присутніми на дебатах. Марш пройде через майдан Незалежності, де відбудеться мітинг "Захисти Україну".

Акцію супроводжують кілька десятків правоохоронців, сутичок між ними та активістами не відбувається.

Повідомлялося, що акцію організовує громадська організація "Захисти Україну". За словами їхніх представників, акція має виключно мирний характер, проводиться з ініціативи громадськості без участі будь-яких штабів, адміністрацій або органів влади.

Водночас по прапорах видно, що на акції присутні активісти організацій "Вільні люди", "УНСО", "Молодіжний націоналістичний конгрес", "Самооборона Майдану". Також на площі роздають листівки з відкритим листом Ініціативи "Першого грудня" з нагоди виборів президента. Активісти розгорнули великий прапор України і прапор із символікою УНСО, а також банер із написом "#ЗахистиУкраїну".

Серед учасників акції - голова Національного агентства забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт, депутати Верховної Ради Тетяна Чорновол, Микола Княжицький та Андрій Левус.

Наразі на майдані Незалежності відбувається мітинг "Захисти Україну". Ведучий мітингу - міністр культури Євген Нищук. На мітингу виступив голова Верховної Ради Андрій Парубій. Очікується виступ П.Порошенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА