07:25 20.04.2019

Бойовики НЗФ 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат немає

2 хв читати
Бойовики НЗФ 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат немає

Бойовики незаконних збройних формувань 10 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"19 квітня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази противник застосував заборонене Мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає"- йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник вісім разів обстріляв позиції наших підрозділів: двічі з мінометів калібру 120 мм - навколо населених пунктів Павлопіль і Водяне; з мінометів калібру 82 мм - неподалік населеного пункту Пищевик; зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу села Лебединське; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Верхньоторецьке; тричі з великокаліберних кулеметів - у населених пунктів Авдіївка, Опитне і Новоселівка друга"- зазначили в штабі ООС.

Окрім того, обстрілу піддалися населені пункти Золоте і Майорське.

"З початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів - поблизу села Павлопіль; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Авдіївка," - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки троє бойовиків НЗФ були знищені, один - отримав поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА