08:04 20.04.2019

Рейтинг Трампа впав до мінімуму з початку року

1 хв читати
Рейтинг Трампа впав до мінімуму з початку року

Рейтинг схвалення американцями діяльності президента США Дональда Трампа знизився на 3% на тлі доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера. Про це повідомляє Reuters з посиланням на опитування Ipsos.

Згідно з дослідженням, результати роботи Трампа схвалили 37% респондентів. При цьому 15 квітня його діяльність позитивно оцінювали 40% опитаних. Агентство зазначає, що в березні цей показник становив 43%. Reuters додає, що кількість тих, хто схвалює діяльність президента опустилася до найнижчого рівня з початку 2019 року.

Несхвалення роботи Трампа висловили 56% опитаних. Водночас 40% респондентів вважають, що президенту потрібно оголосити імпічмент, але 42% заявили зворотне.

Одночасно 47% опитаних заявили, що президент повинен подати у відставку. Проте тільки 31% американців упевнено заявив, що Трамп або хто-небудь з його передвиборчого штабу працював з Росією, щоб вплинути на результат президентських виборів 2016 року.

18 квітня Мін'юст США опублікував 448-сторінкову доповідь Роберта Мюллера. Генпрокурор США Вільям Барр заявив, що він не встановив змови між членами передвиборчого штабу Трампа з Росією для втручання у вибори.

У середині січня рейтинг Трампа знизився до 44% на тлі рекордного за термінами припинення роботи федерального уряду. Воно було пов'язане з розбіжностями в конгресі з приводу фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою. При цьому в грудні 2018 року діяльність президента схвалювали 47% американців.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА