07:11 23.04.2019

З 27 квітня київські фонтани відновлять роботу після зими

1 хв читати
З 27 квітня київські фонтани відновлять роботу після зими

Столичні фонтанні комплекси відновлять роботу після зимової перерви вже 27 квітня, спеціалізоване комунальне водогосподарське підприємство "Київводфонд" активно проводить необхідні підготовчі роботи перед відкриттям, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Підготовка фонтанів до нового сезону складається з декількох етапів: спочатку демонтаж зимового укриття, далі підключення до електромережі, встановлення та підключення насосного обладнання, діагностика всіх систем фонтанів. Заключний етап - тестування встановленого обладнання і пробні пуски," - розповіла директор "Київводфонду" Світлана Козловська.

Як і в попередні роки, два фонтанні комплекси працюватимуть у режимі світло-музичного шоу - це фонтани "Великий" і "Малі" на Майдані Незалежності, а також комплекс фонтанів в акваторії Русанівського каналу.

"Найбільш цікаво фонтани виглядають у вечірній час, тому цього року графік світломузичної вистави буде змінюватись відповідно до часу заходу", - зазначила С.Козловська.

Фонтани працюватимуть з 27 квітня до 30 вересня, по понеділках у їх роботі відбуватиметься перерва для проведення технічних робіт.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА