17:27 23.04.2019

Слідство у РФ дозволило дзвінок додому частині українських військовополонених моряків, а також призначило ще одну експертизу

1 хв читати
Слідство у РФ дозволило дзвінок додому частині українських військовополонених моряків, а також призначило ще одну експертизу

У Росії слідство дало дозвіл на здійснення телефонного дзвінка рідним частині українських військовополонених моряків, захоплених поблизу Керченської протоки в листопаді 2018 року, а також призначило ще одну експертизу, повідомив координатор команди захисту моряків, адвокат Микола Полозов.

"Протягом майже 5 місяців слідство не давало дозволу військовополоненим на побачення з рідними, а також дозволів на телефонні переговори...Сьогодні стало відомо, що стосовно деяких військовополонених слідство прийняло рішення дозволити здійснення телефонного дзвінка додому", - написав М.Полозов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

"Ми розраховуємо, що слідство прийме таке рішення стосовно кожного з 24 військовополонених українських моряків, і вони зможуть хоча б телефоном почути голоси своїх рідних і близьких", - додав він.

Водночас адвокат розповів, що стосовно військовополонених українських моряків тривають слідчі дії. "Проводиться ознайомлення військовополонених та їхніх адвокатів з постановами про призначення технічних експертиз артилерійського озброєння МБАК "Бердянськ" і "Нікополь", - зазначив М.Полозов.

"Також слідство призначило ще одну експертизу - ситуаційну і пред'являє для ознайомлення постанову про її призначення. Слідчі дії проводитимуть до кінця квітня, а також між травневими святами", - поінформував адвокат.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА