17:34 23.04.2019

Поліція Києва відбила спробу рейдерського захоплення спорткомплексу "Восход"

2 хв читати
Поліція Києва відбила спробу рейдерського захоплення спорткомплексу "Восход"

Правоохоронці Києва у вівторок втрутилися в конфліктну ситуацію, що склалася навколо спортивного комплексу, розташованого на вулиці Бориспільській у Дарницькому районі, на грунті майнового спору між власниками цього закладу, запобігши захопленню рейдерського спортклубу.

"Група невідомих осіб принесла до центрального входу закладу автомобільні шини і почала встановлювати намети. Отримавши цю інформацію, за адресою розташування комплексу одразу виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група територіального управління поліції і полк поліції особливого призначення", - повідомляє прес-служба столичного главку поліції.

На місці правоохоронці встановили, що цей конфлікт стався між власниками приміщення.

"Коли окремі активісти побачили, що всередині спортклубу невідомі облаштовують барикади, вони застосували газ, а потім підпалили шини. Після цього учасники акції організували імпровізований мітинг, де виступили тренери та батьки дітей, які розповіли про діяльність клубу і незаконність дій осіб, що перебувають усередині" , - розповіли в поліції.

Для врегулювання конфлікту правоохоронці вивели з приміщення комплексу 62 людей, яких доправили до районного управління поліції для з'ясування їхні особистих даних і всіх обставин інциденту.

Слідчі Дарницького управління поліції ГУ Нацполіції в м.Києві розпочали кримінальне провадження за ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.

У прес-службі главку інформують, що наразі ситуація спокійна і контрольована. Правоохоронці продовжують нести службу навколо споруди для недопущення порушень громадського порядку.

"Правоохоронці знову попереджають про неприпустимість силового вирішення спірних господарських питань, оскільки вони мають відбуватися виключно в установленому законом порядку, а саме шляхом звернення до суду та на підставі рішення виконавчої служби. Ми продовжуємо стояти на шляху рейдерських захоплень, а правопорушники відповідатимуть за свої дії перед законом", - зазначив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

У повідомленні главку не повідомляється назва спорткомплексу, навколо якої стався конфлікт, проте згідно з фотографією з місця подій, опублікованою в цьому ж повідомленні, йдеться про спортклуб "Восход".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА