17:52 23.04.2019

Екс-глава Харківської податкової адміністрації відкидає зв'язок свого позову щодо скасування конкурсів на глав ДМС і ДПС з Насіровим

1 хв читати
Екс-глава Харківської податкової адміністрації відкидає зв'язок свого позову щодо скасування конкурсів на глав ДМС і ДПС з Насіровим

Екс-глава Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслав Денисюк спростовує зв'язок свого судового позову до Окружного адміністративного суду Києва щодо скасування поточних і проведення повторних конкурсів на посади голів Державної податкової і Держмитної служб з колишнім керівником Державної фіскальної служби Романом Насіровим.

"Я не є ані представником, ані уповноваженою особою Романа Насірова, тому не маю повноважень звертатися до будь-яких органів для захисту порушених, невизначених або оскаржених прав останнього. Я, як громадянин України, до Окружного адміністративного суду міста Києва дійсно подав позовну заяву з єдиної метою - повторного прозорого і законного проведення конкурсу на оголошені посади без завчасно визначених переможців", - сказав С.Денисюк.

Раніше в Міністерстві фінансів висловлювали побоювання, що конкурс на главу Державної податкової служби може бути заблокований, оскільки до Окружного адмінсуду Києва подано заяви про забезпечення позову щодо зупинення конкурсу. Мінфін називав Р.Насірова ініціатором такого великого наступу.

Однак заключний етап конкурсу на главу ДПС відбувся у вівторок. За його підсумками Комісія з питань вищого корпуса держслужби рекомендувала Кабміну призначити главою цього відомства заступника міністра фінансів Сергія Верланова.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА