07:20 24.04.2019

Президент не може вести переговори з представниками "ДНР" і "ЛНР", а з Путіним тільки за участі потужних світових держав

2 хв читати
Президент не може вести переговори з представниками "ДНР" і "ЛНР", а з Путіним тільки за участі потужних світових держав

Володимир Зеленський, що переміг на виборах президента України, не повинен вести переговори з представниками так званих "ДНР" і "ЛНР" для припинення війни на Донбасі, а переговори з президентом Росії Володимиром Путіним можуть бути тільки за посередництва провідних світових держав, переконаний член команди радників В.Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин.

"Ми не можемо залишитися один на один з Російською Федерацією, тому що тоді не вирішимо цю проблему. І я ніколи не підтримаю, щоб новий президент України сів за стіл переговорів з так званими "ЛНР" і "ДНР". Я взагалі не допускаю того, що Україна може розмовляти з цими людьми", - сказав він в програмі "Drozdov" на телеканалі ZIK у вівторок увечері.

І.Апаршин вважає, що можливі переговори В.Зеленського з В.Путіним повинні проходити в присутності представників США і Великобританії. "Я б не радив президенту України зустрічатися з Путіним один на один. Я не вірю, що Путін буде нам потім щось гарантувати, я не вірю йому. Я вірю тільки тоді, коли до цього формату будуть залучені потужні країни, з якими він (В.Путін - ІФ) не зможе "гратися", - підкреслив він.

Радник В.Зеленського вказав, що при спілкуванні з новообраним президентом побачив у нього бажання вирішити проблему війни на Донбасі, але на вигідних для України умовах. "Я відчув, що ця людина (В.Зеленський - ІФ) насправді хоче змінити ситуацію", - зазначив І.Апаршин.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА