07:30 24.04.2019

Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, ще один поранений

2 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, ще один поранений

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з них двічі - із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82-мм, повідомили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил.

"Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї ... Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли позиції ООС: з мінометів калібру 120-мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - навколо Гнутового; з мінометів калібру 82-мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - двічі неподалік Верхньоторецького; з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - поблизу Мар'їнки; двічі - з станкових протитанкових гранатометів - біля Богданівки і Чермалика; з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у Пісків.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції українських військових: з великокаліберних кулеметів - поблизу Луганського; з автоматичної стрілецької та снайперської зброї - навколо Південного.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил", - зазначили в штабі.

За даними української розвідки, 23 квітня четверо бойовиків були знищені, ще четверо - отримали поранення.

З початку поточної доби бойовики здійснили один обстріл позицій ООС у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Луганського з автоматичних станкових гранатометів.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл противника наші захисники дали адекватну відповідь. Втрати окупантів уточнюються", - резюмували в прес-центрі штабу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА