07:39 24.04.2019

КМДА: Завдання міської влади в ситуації зі СК "Восход" - зберегти інтереси громадян

2 хв читати
КМДА: Завдання міської влади в ситуації зі СК "Восход" - зберегти інтереси громадян

Завданням столичної міської влади в ситуації зі спортивним комплексом "Восход" є збереження інтересів суспільства і забезпечення функціонування спортивних залів доти, поки сторони конфлікту не врегулюють спірне питання власності, заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

"Для з'ясування обставин, що склалися навколо приміщення СК "Восход" на вул.Бориспільська, 8, при Дарницькій районній в м.Києві державній адміністрації створено робочу групу із залученням представників правоохоронних органів, а також ТОВ "Київенергоком" і ГО "СК "Восход", які в судовому порядку оскаржують право власності на приміщення", - сказано в повідомленні на сайті мерії у вівторок.

В інформації зазначено, що була створена робоча група для врегулювання питання, повернення його в правове русло і забезпечення функціонування спортивних залів, щоб діти могли там займатися.

"Після того, як буде врегульована правова складова, далі - власник, там з'явиться, повинен узгодити функціонал цього приміщення з суспільством, з РДА, виходячи з потреб і інтересів суспільства. Представити всі ескізи, проекти цього приміщення, яким воно буде після ремонту або реконструкції. Головне наше завдання - це зберегти можливість для занять там дитячо-юнацьких спортивних шкіл, і ми це зробимо", - прокоментував В.Мондриївський.

"Міська влада відкрита до діалогу з усіма сторонами, але поки не буде вирішене майнове питання, а саме те, що є компетенцією судових інстанцій, ніяких домовленостей не буде", - підкреслив він.

Заступник голови столичної мерії також запевнив, що поки сторони не домовляться, міська влада забезпечить функціонування закладу за цільовим призначенням. Крім того, безпеку комплексу планується забезпечити завдяки "Муніципальній охороні".

Глава Дарницької РДА Сергій Левада, зі свого боку, підкреслив: чисто господарський спір, що виник між сторонами, має вирішуватися виключно в правовому полі.

"Такі дії, як захоплення приміщення, псування майна не повинні мати місце. Відповідно, ні поліція, ні місто, ні районна адміністрація в цьому випадку не будуть стояти осторонь", - заявив він.

У КМДА нагадали, що 23 квітня близько 3:30 невідомі особи самовільно зайняли приміщення за адресою: вул.Бориспільська, 8, де розташовується СК "Восход".

З метою встановлення обставин на місце прибули представники Дарницького управління поліції ГУ Національної поліції в м.Києві та Дарницької РДА. Було виявлено, що на об'єкті знаходяться представники власника ТОВ "Київенергоком" і ГО "СК "Восход", які в судовому порядку оскаржують право власності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА