11:59 24.04.2019

Двоє азербайджанців і турок побили та пограбували двох єгиптян на Київщині - поліція

1 хв читати
Двоє азербайджанців і турок побили та пограбували двох єгиптян на Київщині - поліція

Поліція Київської області встановила місцеперебування й затримала двох громадян Азербайджану і громадянина Туреччини, які заподіяли суттєвих тілесних ушкоджень та заволоділи їхнім майном.

"До відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від чергового лікаря міської лікарні (Ірпеня - ІФ) про те, що доставлено двох іноземних громадян із тілесними ушкодженнями у вигляді численних гематом голови та обличчя. Слідчо-оперативною групою встановлено, що троє невідомих заподіяли 20-річним громадянам Єгипту тілесних ушкоджень і заволоділи їхнім майном", - повідомляє в середу прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.

Оперативники і працівники відділу карного аналізу за допомогою відеокамер "Безпечне місто" і первинних розшукових дій встановили автомобіль, яким пересувалися підозрювані та їх місце проживання в Києві.

"Під час проведення обшуку автомобіля марки ВАЗ 2107 виявили документи постраждалих осіб та чохли від їхніх мобільних телефонів. Підозрюваних осіб – двох громадян Азербайджану, 20 та 19 років, та 22-річного громадянина Туреччини затримано в порядку статті 208 КПК України. Транспортний засіб, яким рухалися зловмисники, вилучено пі час обшуку", - розповіли в поліції.

Також у правоохоронному відомстві зазначили, що під час операції "Мігрант" буде надано правову оцінку діям іноземців та розглянуто питання їх перебування в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА