16:24 24.04.2019

Холодницький: Для САП справи про корупцію в ОПК і ПЕК пріоритетні, я не дам їх спустити на гальмах

1 хв читати
Холодницький: Для САП справи про корупцію в ОПК і ПЕК пріоритетні, я не дам їх спустити на гальмах

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький запевняє, що не дасть спустити на гальмах розслідування схеми махінацій в оборонно-промисловому комплексі України та розслідування можливої причетності до цих злочинів окремих працівників правоохоронних органів.

"Я не замовчуватиму всі моменти, які стосуються корупції в оборонній сфері, паливно-енергетичному комплексі... Для керівника САП і для САП у цілому є пріоритетною низка справ: "Роттердам+", "Дюссельдорф+", ПриватБанк, справи, які стосуються оборонної сфери", - сказав Н.Холодницький в середу на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради.

У контексті розслідування зловживань, виявлених у журналістському розслідуванні команди Bihus.info, та ролі правоохоронних органів у цій ситуації керівник САП запевнив: "Я не дам це спустити на гальмах".

Він розповів, що у вівторок відбулося засідання дисциплінарної комісії Національного антикорупційного бюро України, під час якого було розглянуто висновки щодо службової перевірки, здійсненої в рамках скандалу про приховування або бездіяльність представників правоохоронних органів корупційних схем в "оборонці", проте воно відбувалося в закритому режимі.

"Я б хотів, щоб ця комісія була публічною, щоб усі побачили, що там є... ніхто з прокурорів не знає, якими є висновки цієї комісії", - сказав Н.Холодницький.

"Я наголошую, що ці справи є пріоритетними. І з урахуванням того, що нині триває війна... САП і НАБУ мають бути аполітичними", - підсумував керівник САП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА