20:29 24.04.2019

В ОБСЄ позитивно сприйняли заяву Зеленського щодо продовження Мінського процесу і роботи в "нормандському форматі"

1 хв читати
В ОБСЄ позитивно сприйняли заяву Зеленського щодо продовження Мінського процесу і роботи в "нормандському форматі"

В ОБСЄ вітають заяву Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента України, про намір і далі продовжувати мінський процес і діяти в рамках "нормандського формату".

"Я вітаю заяву обраного президента Володимира Зеленського про те, що, я цитую -" ми будемо діяти в будь-якому випадку в "нормандському форматі" і продовжувати мінський процес", - сказав журналістам спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Мартін Сайдік за підсумками засідання ТКГ у середу в Мінську.

М.Сайдік також нагадав, що "21 квітня з ОРЛО були передані 60 ув'язнених, які пов'язані з конфліктом для подальшого відбування покарання на території, підконтрольній уряду України".

Раніше повідомлялося, що В.Зеленський в другому турі виборів заявив, що переговори в "нормандському форматі" будуть продовжені, як і має бути продовжена робота в Мінському форматі, проте останній потребує перезавантаження та оновлення кадрового складу.

"Ми будемо діяти в будь-якому випадку в "нормандському форматі". Ми будемо продовжувати Мінський процес. Ми будемо його перезавантажувати. Я думаю, що у нас будуть заміни кадрові", - сказав В.Зеленський на брифінгу в Києві, підкресливши, що першочергове завдання зараз - це припинення вогню на Донбасі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА