07:27 25.04.2019

За минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
За минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"24 квітня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню, з них вісім разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм. Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" незаконні збройні формування (НЗФ) шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 120 мм - у н.п. Миколаївки, двічі з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу н.п. Авдіївки і Верхньоторецького, двічі з великокаліберних кулеметів - неподалік н.п. Новогнатівка і Водяного, зі стрілецької зброї - навколо Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вісім разів обстріляв позиції українських захисників - чотири рази з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм - у н.п. Новозванівка, з мінометів калібру 120 мм - у н.п. Троїцьке, двічі з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї - близько н.п. Попасної і Шуми, з автоматичних станкових гранатометів, - поблизу н.п. Луганське.

За даними української розвідки 24 квітня два бойовика знищені, ще троє поранені.

"З початку поточної доби противник зробив три обстріли позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" з гранатометів різних систем - поблизу населеного пункту Гнутове, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля села Лебединське", - сказано в повідомленні.

У штабі також зазначили, що з початку доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, а втрати бойовиків уточнюються.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА