08:56 25.04.2019

Правоохоронці посилять патрулювання на великодні і травневі свята

2 хв читати
Правоохоронці посилять патрулювання на великодні і травневі свята

Для забезпечення громадської безпеки на великодні і травневі свята буде задіяно достатню кількість правоохоронців, зокрема, поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Під час святкування Великодня, травневих свят дуже важлива превенція, важлива робота поліції, Нацгвардії, вибухотехніків і організація служби на кордоні. Серйозної уваги вимагає 2 травня в Одесі, а також 8 і 9 травня, це заходи з великою кількістю громадян, під час яких ми повинні виконати свою роботу не гірше, ніж під час виборів", - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

За словами заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, найближчим часом очікується низка масштабних заходів, які потребують належної уваги і злагодженої роботи правоохоронців.

"У період нинішньої кампанії в органи і підрозділів поліції надійшло понад 11 тис. відповідних звернень. Нами не допущено зниження якості та ефективності виконання завдань з протидії злочинності. Однак, нагадую, що попереду у нас нові випробування - ми повинні гарантувати безпеку наших громадян під час великодніх і травневих свят", - сказав голова Нацполіції Сергій Князєв.

Крім того, за словами, О.Фацевича, патрульна поліція проводитиме посилені заходи з дотримання правил дорожнього руху на автодорогах і будуть організовані перевірки перевізників.

Зі свого боку, командувач Національної гвардії Юрій Аллеров зазначив, що на травневі та великодні свята "передбачено виділення особового складу в місцях концентрації зусиль для забезпечення громадської безпеки та охорони громадського порядку в необхідній кількості".

Разом з тим, Державна прикордонна служба України продовжить посилено охороняти кордон.

"Проросійськи байкери, в'їзд яким в Україну заборонений, напередодні 8-9 травня можуть спробувати потрапити на територію нашої держави. Зауважу, що наші прикордонники орієнтовані щодо них", - сказав перший заступник голови Держприкордонслужби Юрій Гресько.

Він також зазначив, що проблем із забезпечення пропускної спроможності пунктів пропуску в'їзду-виїзду немає.

Зі свого боку, голова ДСНС Микола Чечоткін заявив, що у всіх регіонах організовані заходи щодо посилення пожежної та техногенної безпеки.

"Проводяться перевірки пожежної безпеки культових споруд. У період з 27 до 2 травня та 9 і 10 особовий склад переведений на посилений режим несення служби - 7 тис. людей і 2 тис. одиниць техніки, зокрема, 9 повітряних суден будуть задіяні під час чергувань", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Законопроєкт, оприлюднений конгресменами, передбачає понад $60 млрд допомоги Україні та регіональним партнерам - посол

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Зеленський виступив на засіданні Євроради та міністерській конференції Світового Банку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА