07:25 26.04.2019

Бойовики НЗФ 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат немає

2 хв читати
Бойовики НЗФ 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат немає

Бойовики незаконних збройних формувань 9 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"25 квітня збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає"- йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Піски; з озброєння бойових машин піхоти - біля населеного пункту Павлопіль; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік населених пунктів Гнутове і Пищевик; тричі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у населених пунктів Лебединське і Талаківка", - зазначили в штабі ООС.

Окрім того, обстрілу піддався населений пункт Кримське.

"З початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку супротивника не зафіксовано" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки двоє бойовиків НЗФ отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА