17:54 26.04.2019

Суд продовжить розгляд справи Вишинського 2 травня

1 хв читати
Суд продовжить розгляд справи Вишинського 2 травня

Подільський районний суд м. Києва продовжить розгляд справи щодо керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського у четвер, 2 травня, о 13:30.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Андрій Доманський, на засіданні в четвер представник прокуратури продовжив зачитувати обвинувальний акт.

Уже зачитано 57 сторінок обвинувального акта з 80.

Як повідомлялося, 15 травня 2018 року співробітники Служби безпеки України затримали в Києві К.Вишинського. Тоді спільно з прокуратурою АР Крим вони провели слідчі дії (обшуки) в офісі "РИА Новости Украина" в Києві. К.Вишинському оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня К.Вишинського привезли до Херсона, де 17 травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Херсонський суд уже кілька разів продовжував К.Вишинському термін тримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення.

6 березня 2019 року прокуратура АР Крим направила до Подільського суду Києва обвинувальний акт стосовно К.Вишинського для розгляду по суті. Перше засідання з розгляду справи по суті було призначено на 4 квітня.

14 березня К.Вишинського етапували до Києва з Херсона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА