18:33 26.04.2019

Бойовики в п'ятницю 13 разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС, поранено двох українських військових

2 хв читати
Бойовики в п'ятницю 13 разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС, поранено двох українських військових

Незаконні збройні формування з початку доби в п'ятницю здійснили 13 обстрілів позицій Операції об'єднаних сил, двоє українських військовослужбовців дістали поранень, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"З початку доби ворог 13 разів порушив режим припинення вогню, з них п'ять разів - із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями 120 та 82 мм мінометів. (...) Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень", - йдеться у зведенні (станом на 18.00 ) на сторінці ООС у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник дев'ять разів обстріляв позиції українських підрозділів: із мінометів калібру 120 мм та озброєння бойових машин піхоти (БМП) - біля населеного пункту Павлопіль; із мінометів калібру 120 мм - поблизу н. п. Піски. Противник двічі вів обстріл із протитанкових ракетних комплексів у районі н. п. Опитне та Мар'їнка; чотири рази з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу н. п. Мар'їнка та Чермалик; з великокаліберних кулеметів - біля н. п. Широкине.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник чотири рази обстріляв позиції українських підрозділів: із мінометів калібру 120 мм - у районі н. п. Луганське; з мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП - у районі н. п. Кримське; з мінометів калібру 82 мм - у районі міста Світлодарськ; з озброєння БМП - у районі н. п. Кримське.

"На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - наголосили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА