21:00 26.04.2019

"Київстар" запропонував новий тарифний план у роумінгу

2 хв читати
"Київстар" запропонував новий тарифний план у роумінгу

"Київстар", провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, на додаток до стандартного пакетного тарифного плану роумінгу і планів "Простий роумінг" і "Комфортний роумінг" запропонував абонентам "Ідеальний роумінг".

"Сплативши вартість послуги, абоненти отримають додаткові кошти на бонусний рахунок для оплати мобільного зв'язку за значно меншими тарифами", - йдеться в повідомленні компанії в п'ятницю.

Стандартний тарифний план за розмови або інтернет в роумінгу передбачає щоденну оплату пакета в 100 МБ за 35 грн і 15 хвилин розмов за 30 грн (для бізнес-абонентів - 80 грн за 200 МБ і 60 грн за 30 хв). За підключення планів "Простий роумінг" і "Комфортний роумінг" необхідно заплатити 1000 грн за 4 тижні.

Як пояснює "Київстар", "Ідеальний роумінг" пропонує абоненту за його запитом індивідуальну пропозицію і інструкцію для підключення послуги, в якій вартість інтернету може бути нижче в 3,5 рази, а інших послуг - у два рази.

Журналісту агентства "Інтерфакс-Україна", який є pre-paid абонентом "Київстару", при запиті на підключення оператор запропонував отримати до 150 хв або до 1500 МБ за 275 грн. "Вигідний тариф можна використовувати одночасно на дзвінки та інтернет. Пакет діє 30 днів", - повідомив "Київстар".

Під час спроби агентства дізнатися щодо пропозиції "Ідеального роумінгу" для одного з корпоративних номерів отримали відповідь: "Хм, дивно, зараз для вас немає бонусів. Але ми вже готуємо їх."

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалося близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА