07:47 28.04.2019

За минулу добу бойовики 13 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
За минулу добу бойовики 13 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу бойовики 13 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"27 квітня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" незаконні збройні формування 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм і ручних протитанкових гранатометів - поблизу н.п. Павлопіль, із зенітних установок, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - біля Чермалика, двічі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у н.п. Новоселівка Друга і Пищевик, тричі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Красногорівки, Лебединського та Пісків, тричі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Лебединського та Новотроїцького.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник тричі обстріляв позиції українських захисників: зі станкових протитанкових гранатометів - поблизу н.п. Луганськ, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля н.п. Південного і Новоолександрівки.

За даними української розвідки, 27 квітня троє бойовиків знищені, ще шестеро поранені.

"З початку поточної доби ворог з гранатометів різних систем обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Кримське в районі відповідальності оперативно тактичного угруповання "Північ", - сказано в повідомленні.

У штабі також зазначили, що з початку поточної доби в результаті обстрілу поранено одного військовослужбовця Об'єднаних сил, а втрати противника уточнюються.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Зеленський провів у Дніпрі нараду

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА