15:40 28.04.2019

У Києві жінка і її співмешканець загинули внаслідок вибуху принесеної в квартиру гранати

2 хв читати
У Києві жінка і її співмешканець загинули внаслідок вибуху принесеної в квартиру гранати

У Києві на Позняках унаслідок вибуху в квартирі загинули дві людини, повідомив відділ комунікації столичної поліції в неділю.

Подія сталася вночі в багатоповерховому будинку в Дарницькому районі Києва. "Вибух прогримів, коли в будинку перебував чоловік з двома жінками. Внаслідок вибуху чоловік загинув на місці, а його співмешканка від отриманих поранень померла в лікарні. Розпочато кримінальне провадження", - наголошується в повідомленні.

У поліцію на спецлінію 102 зателефонувала жінка і повідомила, що в квартирі стався вибух, від якого постраждали її 38-річна донька з 44-річним співмешканцем. За словами заявниці, чоловік приніс гранату і підірвав її.

На місце події прибули співробітники вибухотехнічної служби, слідчо-оперативних груп головного та районного управлінь поліції Києва, кінологи, лікарі і рятувальники.

Лікарі "швидкої" констатували смерть чоловіка, а жінку з пораненнями різного ступеня тяжкості в несвідомому стані госпіталізували до медичного закладу. Через кілька годин від тілесних ушкоджень вона померла.

Слідчо-оперативна група встановила, що вибух стався на кухні, коли в приміщенні перебували загиблі. З місця поліцейські вилучили залишки та фрагменти, схожі на уламки гранати, які направили для проведення експертизи. З'ясовуються обставини, які призвели до трагічних наслідків.

Слідчий відділ Дарницького управління поліції вніс інформацію за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА