12:38 29.04.2019

Заключна частина "Месників" побила рекорд у зборах - $ 1,2 млрд

2 хв читати

Кінофільм "Месники: фінал" в перші дні світового прокату встановив рекорд за касовими зборами, повідомляє Dow Jones.

Збори за перші п'ять днів показу екранізації коміксів Marvel становили близько $1,2 млрд. Приблизно $350 млн від цієї суми припало на США і Канаду. Показник перевершив попередній рекорд зі зборів у дебютний вікенд, який минулого року встановила третя частина саги про супергероїв "Месники: Війна нескінченності", приблизно на $92 млн.

"Месники: Фінал" може стати найкасовішим фільмом в історії, якщо обійде рекорд у $2,79 млрд, встановлений картиною "Аватар" в 2009 році.

Щоб посісти перше місце за зборами в США і Канаді, "Месникам" потрібно зібрати понад $936 млн. Саме стільки приніс у 2015 році кінотеатрам сьомий епізод саги "Зоряні війни" - "Пробудження сили". З поправкою на інфляцію пальму першості утримує фільм "Віднесені вітром", який зібрав $1,8 млрд, за даними сайту BoxOfficeMojo.

У Китаї касові збори вже становлять $331 млн, що практично гарантовано дасть змогу фінальній частині "Месників" побити рекорд, оскільки показник приблизно на $60 млн відстає від суми, вирученої китайськими кінотеатрами в 2017 році від показу фільму "Форсаж 8".

"Месники: Фінал" став 22-м за рахунком фільмом всесвіту Marvel про супергероїв. Першим фільмом була картина "Залізна людина", що вийшла в 2008 році. Disney назвала сіквел торішньої частини "Месники: Війна нескінченності" кульмінацією 11-річної саги, проте до виходу на екрани вже заплановано нові фільми Marvel.

"Війна нескінченності" встановила рекорд із дебютних зборів у світі минулого квітня, принісши кінотеатрам $ 640 млн без урахування виручки в Китаї. Він завершився загибеллю половини супергероїв.

"Месники: Фінал" розповідає про протистояння ще живих членів команди Месників і їхніх союзників і могутнього титана Таноса.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА