07:37 30.04.2019

Бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

2 хв читати
Бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

Бойовики незаконних збройних формувань за минулу добу 8 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених мінськими угодами 82-мм мінометів, також були здійснені обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомили в прес - центрі штабу Операції Об'єднаних сил.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Мар'їнки; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Широкиного; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Пісків; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - у Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції ООС: з 82-мм мінометів - неподалік Золотого-4; з автоматичних станкових гранатометів - біля Травневого.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, 29 квітня один бойовик був знищений.

З початку поточної доби бойовики двічі обстріляли позиції ООС в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Лебединського; з гранатометів різних систем - поблизу Пісків.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - підсумували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА