08:51 30.04.2019

Пентагон направить додатково понад 300 військовослужбовців на кордон США і Мексики

1 хв читати
Пентагон направить додатково понад 300 військовослужбовців на кордон США і Мексики

Виконуючий обов'язки міністра оборони США Патрік Шанахан ухвалив запит міністерства внутрішньої безпеки про додаткову підтримку на південному кордоні США, випливає з заяви прес-секретаря військового відомства Джеймі Девіса.

"Співробітники міністерства оборони надаватимуть допомогу в водінні транспортних засобів великої місткості (Митний і прикордонний патруль) для перевезення мігрантів; надання адміністративної підтримки, включно із забезпеченням опалення, розподілу їжі і моніторингу добробуту осіб, які перебувають в ув'язненні митно-прикордонної поліції, а також адвокатської підтримки (імміграційне і митне забезпечення)", - повідомив Дж.Девіс.

Він зазначив, що приблизно "320 співробітників міністерства оборони будуть необхідні для підтримки запиту міністерства внутрішньої безпеки на допомогу до 30 вересня 2019 року". При цьому буде потрібно $ 7,4 млн.

"Співробітники міністерства оборони не виконуватимуть жодних правоохоронних функцій", - підкреслив Дж.Девіс.

Наразі з метою забезпечення безпеки на кордоні з Мексикою знаходиться 3 тис. військовослужбовців і 2 тис. членів Національної гвардії США.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА