08:46 01.05.2019

Вашингтон заборонив американським авіакомпаніям польоти над Венесуелою

1 хв читати
Вашингтон заборонив американським авіакомпаніям польоти над Венесуелою

Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) заборонило американським авіакомпаніям літати над Венесуелою і наказало своїм операторам покинути країну протягом 48 годин.

"Усі операції, пов'язані з авіаперельотами, на території і в повітряному просторі Венесуели на висоті до 260 тисяч футів (...) заборонені до прийняття подальших рішень, у зв'язку з посиленням політичної нестабільності і напруженості в Венесуелі і пов'язаними з цим можливими ризиками для польотних операцій", - йдеться в документі FAA, розміщеному на сайті.

У повідомленні FAA уточнюється, що обмеження вводяться щодо "всіх авіаперевізників і комерційних операторів США, всіх осіб, котрі володіють повноваженнями на підставі сертифікатів пілота, виданих FAA, за винятком тих випадків, коли керують зареєстрованим у США повітряним судном для зарубіжного авіаперевізника, а також усіх операторів повітряних суден, зареєстрованих в США, окрім тих випадків, коли оператор є іноземним авіаперевізником".

У вівторок в Венесуелі розпочалися масові заворушення. Лідер опозиції Хуан Гуайдо заявив, що 1 травня в країні почнеться "фінальна частина "Операції Свобода". Він закликав військових країни підтримати його і допомогти усунути від влади президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Пізніше виступаючи перед прихильниками, Гуайдо заявив, що більшість жителів Венесуели підтримує його. Він також закликав венесуельців виходити на вулиці і переконувати інших також приєднуватися до протестів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА