12:30 02.05.2019

До суду направлено три обвинувальних акти щодо подій в Одесі 2 травня 2014 року

1 хв читати
До суду направлено три обвинувальних акти щодо подій в Одесі 2 травня 2014 року

Три обвинувальних акти направлено до суду щодо трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року, ще одній особі винесено вирок, заявляє перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

"У кримінальному провадженні щодо трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року стосовно однієї особи, яка визнала вину у вчиненому злочині (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності), винесено обвинувальний вирок. До суду направлено обвинувальні акти щодо трьох осіб", - розповів С.Яровий у четвер.

Як повідомляє департамент комунікації МВС України з посиланням на заступника міністра, за період із 2017 року до теперішнього часу в зазначеному кримінальному провадженні допитано як свідків 1109 осіб, проведено додаткові допити 13 постраждалих. "Опрацьовано понад 1,5 тис. відеофайлів, наданих ТРК і свідками, загальним обсягом понад 2 Тб. За результатами складено 222 протоколи огляду фото- і відеоматеріалів", - додав С.Яровий.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває, триває аналіз відеоматеріалів, встановлення свідків та очевидців, їх допити, інформують у МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА