18:39 02.05.2019

Двоє українських військових поранені на Донбасі в четвер

2 хв читати
Двоє українських військових поранені на Донбасі в четвер

Двоє українських військовослужбовців дістали поранень у четвер унаслідок обстрілів із боку незаконних збройних формувань, що діють на сході України, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у четвер.

"Від початку доби ворог 11 разів порушив режим припинення вогню... Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у зведенні.

Бойовики вели вогонь по позиціях українських підрозділів зі 120- та 82-мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Вісім обстрілів припали на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області. Двічі зі 120- та 82-мм мінометів бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил поблизу м. Авдіївки і тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів - біля м. Мар’їнки.

Із ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли українські позиції біля с. Лебединського, з автоматичних станкових гранатометів - у районі с. Широкиного, з великокаліберних кулеметів - поблизу с. Павлополя (усі - Волноваського району).

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції об'єднаних сил тричі: один раз із 82-мм мінометів та озброєння бойових машин піхоти біля с. Новолуганського Бахмутського району Донецької області та двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області та смт Луганське Бахмутського району Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА