08:36 03.05.2019

У Києві в поминальні дні до кладовищ курсуватиме наземний пасажирський транспорт

1 хв читати
У Києві в поминальні дні до кладовищ курсуватиме наземний пасажирський транспорт

У поминальні дні до столичних кладовищ курсуватиме організований наземний пасажирський транспорт, на деяких вулицях буде тимчасово заборонене паркування, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"У Києві в поминальні дні до міських кладовищ декількома маршрутами курсуватиме наземний пасажирський транспорт. Перелік цих маршрутів затверджений розпорядженням КМДА № 774", - сказано в повідомленні на сайті мерії в четвер.

Також наголошується, що в неділю, 5 травня, заборонять паркування автотранспорту на вул.Електротехнічній і заїзд транспорту на вул.Крайню на ділянці від вул.Братиславської до вул.Сержа Лифаря. За інформацією Центру організації дорожнього руху на перехрестях припинять роботу світлофорні об'єкти, тому регулювання руху здійснюватиметься поліцейськими регуляторами.

Крім того, для роботи організованих автобусних маршрутів до Лісового кладовища передбачається перекриття руху транспорту на вул.Кубанської України - від вул.Кіото до вул.М. Матеюка. При цьому рух маршрутного громадського транспорту на цій ділянці збережеться.

З переліком маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, якими здійснюватимуться перевезення пасажирів у поминальні дні до міських кладовищ у 2019 році можна ознайомитися за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/news/u_pominalni_dni_do_stolichnikh_kladovisch_kursuvatime_nazemniy_pasazhirskiy_transport/.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА