14:47 03.05.2019

Київ планує побудувати центр захисту тварин вартістю понад 157 млн грн

2 хв читати
Київ планує побудувати центр захисту тварин вартістю понад 157 млн грн

Київська міська державна адміністрація (КМДА) затвердила проект будівництва центру захисту тварин у Дарницькому районі, що пройшов експертизу ТОВ "Українська міжрегіональна будівельна експертиза", йдеться в повідомленні на сайті КМДА.

Згідно з розпорядженням міськадміністрації №732 від 23 квітня 2019 року, загальна кошторисна вартість проекту становить 157,6 млн грн, реалізувати його передбачається за три роки і три місяці чотирма пусковими комплексами.

Зокрема, протягом перших 17 місяців заплановано побудувати 4-поверхову ветеринарну лікарню, розраховану на одночасний прийом 55 кішок та 108 собак, 3-поверховий карантинний блок на 100 тварин, а також трансформаторну підстанцію і котельню.

Протягом наступних восьми місяців намічено облаштувати готель місткістю 38 собак і 22 кішки, в третю чергу - побудувати притулок для 120 кішок, а в четверту - вольєри для утримання 547 собак.

Передбачається, що в центрі буде створено 193 робочі та 30 волонтерських місць.

Як зазначили в КМДА, фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів у рамках Програми економічного та соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

ТОВ "Українська міжрегіональна будівельна експертиза" (Київ) зареєстроване 1 серпня 2014 року, його кінцевий бенефіціарний власник і керівник - Наталія Калашнікова, статутний капітал - 4 тис. грн. Серед клієнтів компанії зазначений агрохолдинг МХП.

Згідно з даними системи ProZorro, наприкінці 2017 року комунальне підприємство "Київська міська лікарня ветеринарної медицина" відібрало на тендері для проектних робіт із будівництва цього об'єкта ТОВ "Фін-Інвест Груп", що запропонувало 999,9 тис. грн за свої послуги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА