07:40 04.05.2019

За минулу добу бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранені двоє українських військових

2 хв читати
За минулу добу бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, поранені двоє українських військових

За минулу добу бойовики 21 раз обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, поранені двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"3 травня озброєні формування Російської Федерації 21 раз порушили режим припинення вогню, з них дев'ять разів із застосуванням заборонених мінськими угодами 120 і 82 мм мінометів. Унаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 17 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази зі 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Авдіївки, тричі з 120 і 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Новотроїцького, п'ять разів з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Мар'їнки, і з 82 мм мінометів - у н.п. Березова, з озброєння бойових машин піхоти - поблизу Павлополя, тричі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Пищевика, Лебединського та Миколаївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції українських захисників чотири рази з 82 мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів - біля Золотого-4, Новолуганського і Майорська, з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу н.п. Шуми.

За даними української розвідки 3 травня один бойовик знищений, ще четверо поранені.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Мар'їнки, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Лебединського", - підкреслили в штабі.

У штабі також додали, що з початку доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА