07:57 04.05.2019

У Сумській області зловмисник убив сокирою двох осіб, а тіла спалив у печі

1 хв читати
У Сумській області зловмисник убив сокирою двох осіб, а тіла спалив у печі

У Сумській області 36-річний житель Недригайлівського району вбив власну сестру і її знайомого, а їх тіла спалив у печі, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Подія сталося 30 квітня 2019 року в Недригайлівському районі. Близько 16.00 47-річна жінка разом з 36-річним знайомим прийшла в гості до свого двоюрідного брата. Деякий час компанія спілкувалася, розпиваючи спиртні напої. Потім між присутніми почалася словесна перепалка. Господар будинку на кілька хвилин відійшов у літню кухню, а повернувся вже з сокирою. Без зайвих слів він вдарив обухом сокири спочатку свою сестру, а потім і знайомого. Щоб приховати сліди злочину, бездиханні тіла він переніс у літню кухню, де по черзі спалив їх у грубці", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, про зникнення двох осіб стало відомо тільки за два дні. Правоохоронці встановили чоловіка, з яким напередодні спілкувалися зниклі. Під час обшуку в його будинку виявили сліди крові, а в грубці обгорілі людські кістки.

Слідчі затримали зловмисника і готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Затриманий уже відбував покарання за вбивство. Цього разу йому загрожує довічне позбавлення волі," - розповіли в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА