08:11 04.05.2019

Посольство України в США організувало благодійний концерт, зібрані кошти передадуть у реабілітаційний центр "Next Step Ukraine"

1 хв читати
Посольство України в США організувало благодійний концерт, зібрані кошти передадуть у реабілітаційний центр "Next Step Ukraine"

Посольство України в США у співпраці з Фондом "Revived Soldiers Ukraine" організувало благодійний аукціон і концерт українського скрипаля Олександра Божика, виручені кошти передадуть в реабілітаційний центр "Next Step Ukraine", повідомила прес-служба дипломатичного відомства.

"На кошти, зібрані з концерту та аукціону, будуть придбані протези для трьох військових, решта - будуть передані на підтримку реабілітаційного центру для паралізованих "Next Step Ukraine", який знаходиться в Україні", - йдеться в повідомленні дипвідомства на сторінці в Facebook.

Крім того, перед початком концерту посол України в США Валерій Чалий (Valeriy Chaly) звернувся до присутніх гостей з вдячністю за увагу до благодійних заходів посольства і українсько-американських волонтерських організацій, які надають можливість допомагати українським солдатам і ветеранам.

Також Чалий і президент Фонду "Revived Soldiers Ukraine" Ірина Ващук привітали і подякували за участь у заході українського військового Максима Шкабюка, який проходить реабілітацію в США після отриманих тяжких травм під час бойових дій на Донбасі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА