16:54 04.05.2019

У Черкасах побили місцевого журналіста, поліція порушила справу

2 хв читати

Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з побиттям журналіста Вадима Комарова в Черкасах, особу нападника встановлюють.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області, подія сталася близько 9:00 суботи на одній із вулиць у центрі Черкас.

"З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доставлено до лікарні. Особу нападника встановлюють", - йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці з'ясували, що потерпілий йшов вулицею, коли на нього напав невідомий чоловік. Зловмисник завдав потерпілому тілесних ушкоджень, після чого втік із місця події.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років.

Нині вживають заходів щодо встановлення особи нападника та його затримання.

Поліція не називає імені потерпілого. Проте голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що в Черкасах жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова.

"Зараз Вадим знаходиться в реанімації в надзвичайно важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші... Сподіваємось на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці мають належним чином розслідувати черговий акт брутальної атаки на журналістів", - написав С.Томіленко.

За інформацією місцевого видання "Прочерк", яке посилається на власні джерела, В.Комаров перебуває у вкрай важкому стані. "Побитого журналіста з розбитою головою сьогодні близько 9-ї ранку побачили перехожі прямо на вулиці на перехресті Надпільної та Небесної Сотні. Вони й викликали «швидку»", - пише видання.

За інформацією видання, однією з резонансних тем, про які писав журналіст, були обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62, а також теми розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА