19:23 05.05.2019

Кількість загиблих у результаті обстрілу з Гази ізраїльтян зросла до трьох людей

2 хв читати
Кількість загиблих у результаті обстрілу з Гази ізраїльтян зросла до трьох людей

ізраїЩе дві людини загинули в Ізраїлі в результаті ракетного обстрілу ізраїльської території палестинськими бойовиками, 91 людина отримала поранення, повідомили ЗМІ з посиланням на місцеву владу.

Раніше повідомлялося про одного загиблого 58-річного ізраїльтянина.

За останніми даними, які місцеві ЗМІ отримують від своїх джерел, починаючи з суботи, бойовики палестинських рухів ХАМАС і "Ісламський джихад" здійснили пуски 507 ракет у бік Ізраїлю. З них ізраїльської території досягла 361 ракета, інші впали в секторі Гази. 150 ракет були перехоплені системою протиракетної оборони Ізраїлю "Залізний купол", 30 ракет вибухнули в густонаселених кварталах населених пунктів країни, 181 - у пустельних районах.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомив, що віддав наказ армії завдати масованих ударів по об'єктах палестинських бойовиків в секторі Гази у відповідь на ракетний обстріл ізраїльської території.

"Сьогодні вранці я розпорядився продовжити нанесення масованих ударів по терористичних елементах в секторі Гази для того, щоб перегрупувати війська навколо сектора і посилити їх танками, артилерією і піхотними силами", - заявив прем'єр перед початком засідання Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, командування армії оборони Ізраїлю вже почало перекидання до кордону з сектором Гази 7-ї танкової бригади, щоб посилити військове угрупування в прикордонному районі, повідомив офіційний представник армії.

Посередники з Єгипту і ООН продовжують активно працювати з зацікавленими сторонами для запобігання ескалації насильства.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА