19:29 05.05.2019

Митрополит Епіфаній привітав архієпископа Святослава з Днем народження, подякував йому за підтримку дружніх взаємин між ПЦУ і УГКЦ

1 хв читати
Митрополит Епіфаній привітав архієпископа Святослава з Днем народження, подякував йому за підтримку дружніх взаємин між ПЦУ і УГКЦ

Предстоятель Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Київський і Всієї України Епіфаній привітав главу Української греко-католицької церкви (УГКЦ) верховного архієпископа Києво-Галицького Святослава (Шевчука) з Днем народження і подякував йому за підтримку дружніх взаємин між Церквами.

"Ваше Блаженство! Блаженніший Святослав (Шевчук), сердечно вітаю Вас з днем народження! Справа служіння Богу надзвичайно відповідальне, і Ви гідно працюєте, здійснюючи покладені на Вас високі обов'язки глави Української греко-католицької церкви", - йдеться в привітанні, опублікованому на сторінці митрополита Епіфанія в соцмережі Фейсбук у неділю.

Предстоятель ПЦУ подякував главі УГКЦ за підтримку дружніх взаємин між обома Церквами і за непохитну патріотичну позицію.

"Сподіваюся, що наші відносини і надалі залишатимуться такими ж добрими і доброчинними. Нехай Всемилостивий Господь обдарує Вас міцним здоров'ям, довголіттям, духовною радістю і невичерпним натхненням", - написав митрополит Епіфаній.

Глава Української греко-католицької церкви Верховний архієпископ Києво-Галицький Святослав (Шевчук) 5 травня святкує день народження. Главі УГКЦ виповнюється 49 років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА